Information om företag

Nyckeln till nya lönsamma prospekts

Med vårt nordiska prospekteringsverktyg har du tillgång till både ett stort urval och en mängd kriterier för att hitta nya kunder. Men det är inte vilka företag och kontaktpersoner som helst utan de målgrupper och prospekts som passar just ditt företag bäst. Nyförsäljning är aldrig en barnlek, men med ett bra verktyg kan nyförsäljningen ta riktig fart.

Nordic Business Key är ett unikt prospekteringsverktyg som låser upp och öppnar vår värld av heltäckande företagsinformation i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Det intuitiva och användarvänliga gränssnittet gör det enkelt att snabbt ta fram nya prospekts för marknadsbearbetning, direkt via webben. Dessutom kan internettjänsten även enkelt integreras via Webservices till ditt CRM- och affärssystem.

Stort urval av företagsinformation

Nordic Business Key ger dig tillgång till information från hela Norden om marknader, branscher, koncernkopplingar, beslutsfattare, omsättning, resultat, betalningsförmåga och mycket annat. Soliditets kreditvärdering AAA (Trippel-A) ingår givetvis också i underlaget. Det stora antalet urvalsparametrar ger dig större möjligheter än du tror att kombinera olika kriterier för att få fram precis de målgrupper och prospekts som passar ditt företag.

Flera användningsområden

Nordic Business Key finns i tre versioner: Small, Medium och Large. Storleksversionerna finns för att du ska hitta en version som passar bäst för ditt företag. Nordic Business Key kan användas inom flera verksamhetsområden:

  • Försäljning och marknadsföring, för att hitta målgrupper och prospekts
  • Ekonomi, för att kontrollera att ett företag är värt att bearbeta
  • Inköp, för att hitta leverantörsalternativ

Integrera med ditt CRM-/affärssystem

Precis som med flera av våra andra produkter är det möjligt att lätt integrera vårt prospekteringsverktyg via Webservices med ditt CRM- och affärssystem. Läs mer om integrering här.
 

Vill du veta mer?

Ring våra säljare så berättar vi mer samt gör en live-demo via nätet om du önskar
Tel 08-519 011 40

eller så ringer vi dig, ange ditt telefonnummer här:
Skicka

Tack för visat intresse. Vi återkommer till dig så snart som möjligt. 
Tyvärr uppstod det ett fel. Vi ber dig försöka igen eller kontakta oss på telefonnumret som du ser i rutan. 
Köp direkt
Gå till vår webbshop

 

Svårt att hitta?

Se webbkartan
Kundservice: 08-558 059 00
 
© Soliditet 2018. All Rights Reserved